Företagslokaler och hotell

Kontinuerlig städning av företagslokaler & Hotell

Abonnemanget innebär att du betalar en fast summa varje månad.
Vi börjar alltid med ett hembesök. Då kommer vi hem till dig för att prata om vilken, och hur mycket, städning du behöver hjälp med. Hembesöket är alltid kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Efter hembesöket dokumenterar vi ditt hem i en städbeskrivning, så att vi kan utföra städningen som du vill ha den, varje gång. När du valt att bli kund hos oss så kommer vi överens vilken veckodag du vill att vi ska komma, och vi kvitterar ut en nyckel. (Vi har säkerhetsskåp för nyckel hantering så kund känner sig trygg). Vi inleder din regelbundna hemstädning med en grundlig startstädning.
Kontakta oss på 0171-660200 eller klicka på knappen nedan om ni är intresserade av en offert för kontinuerlig städning av lokaler eller hotellstädning. Berätta hur stort det är, hur ofta ni har tänkt er och vad det är för typ av verksamhet. Vi kommer ut och tittar på lokalerna tillsammans och går igenom vad som ska göras.

Till formulär
Till formulär
Garanti!
Vi vill att kunden går igenom och ser att allt är i sin ordning. Detta ska ske snarast möjligt och innan inflyttning av ny hyresgäst/ägare.
Skulle det vara något som inte är bra utfört eller andra klagomål ska kunden kontakta Better Up AB senast 2 dagar efter utfört arbete. Inom 48 timmar (helgfri vardag) ska städningen som inte är till belåtenhet vara åtgärdad av personal från Better Up AB. OBS! Inget prisavdrag eller ersättning utgår i de fall avflyttande eller inflyttande kund själv åtgärdar eventuella brister i städningen.

Flyttstäd från 35-45 kr per kvadratmeter med RUT-avdrag. OBS Normalt nedsmutsad! Priset inkluderar avgift för resa, städmaterial och fönsterputs
803
810