Städtjänster

Flyttstädning och flyttpackning
Av alla olika moment i flytten så kan flyttpacka ofta vara det som tar längst tid. Anlita oss och få hjälp med din flytt, vi kan hjälpa dig med både flyttstädningen och själva packningen. Lån av flyttkartonger ingår!
Storstädning
Ibland behövs det en rejäl storstädning, det kan behövas några gånger per år. Det är dock ett slitsamt moment och det tar dyrbar tid. Låt våra vana experter ta hand om storstädningen istället! Det är härligt att få ett skinande rent hem speciellt inför högtider. Ge hela hemmet ett lyft inför våren eller julen.

Vill du veta mer?

Boka en konsultation med Better Up Städ & Hemservice så berättar vi mer hur vi kan hjälpa dig, oavsett om det är som privatperson eller företagare. Vi finns i Enköping och Uppsala med omnejd.

Fönsterputsning
Visst är det trevligt att se ut genom rena fönster som släpper in allt härligt ljus? Att putsa fönstren själv tar lång tid och kan vara krävande. För våra erfarna fönsterputsare går det snabbt, smidigt och enkelt. Våren och hösten är bra tillfällen för att putsa fönstren, så passa på att kombinera det med en storstädning.
Hemstäd
Tycker du att det skulle vara skönt att slippa skura badrummet, svabba golv, dra runt dammsugaren och kämpa med allt annat som behöver göras rent- om och om igen?

Miljövänligt såklart!

Vi använder endast miljövänliga produkter och ser det som en självklarhet att vara kontinuerligt uppdaterade på det senaste inom städmedel, teknik och utrustning.

Kontorsstädning
Vi är experter på kontorsstädning! Låt oss ta hand om ditt kontor.
Städning av företagslokaler och hotell
Vi på Betterup har erfarenhet av städning av större företagslokaler såsom behandlingshem, seniorboenden, förskolor, skolor, butikslokaler och hotell.
803